Yeğenini Rehin Alan Dayı Sosyal Medyadan Gelen Tepkilerin Ardından Tutuklandı

TAKİP ET

Üniversite öğrencisi S.H.B adlı yeğenini rehin alarak tehdit eden cani dayı, gözaltına alınmış ve serbest bırakılmıştı. Emrah B. sosyal medyadan gelen tepkilerin ardından yeniden gözaltına alınarak tutuklandı.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde 20 yaşındaki S.H.B adlı genç kız, dayısı tarafından rehin alınıp 4 saat alıkonulmuştu.

Olaydan sonra polise giderek şikayetçi olan genç kızın şikayetinin ardından Emrah B. isimli dayı, gözaltına alınmış ve uzaklaştırma kararı verilerek serbest bırakılmıştı.

Dayısının serbest bırakılması üzerine kendisine yeniden bir şey yapmasından korkan genç kız, yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Sesini duyurmaya çalışan üniversite öğrencisi S.H.B, sosyal medya hesabından “Dün akıl sağlığı yerinde olmayan dayım tarafından anneannem ve ben 4 saat rehin alındık. Ölüm ile tehdit edildik. Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu. Daha önce bir sürü dosyası olmasına rağmen sadece uzaklaştırma kararı ile serbest bırakıldı. Bir caninin tutuklanması için benim ya da ailemden birinin ölmesi mi gerekiyor. Dün saatlerce psikolojik şiddet ve ölüm tehlikesi içindeydik” şeklinde bir paylaşım yaparak yardım çağrısında bulundu.

Paylaşımın sosyal medyada yankı uyandırmasından sonra  Cumhuriyet savcılığı Emrah B’nin serbest bırakılmasına itiraz etti. İtirazın ardından tekrar gözaltına alınan Emrah B., bu sefer tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ortahisar trabzon emrah b s.h.b dayı tutuklandı twitter sosyal medya genç kız üniversite öğrencisi tutuklandı talep infial yankı yeniden gözaltı tekrar cani rehin alıkoyan 4 saat işkence şikayet uzaklaş