Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Kimdir?

TAKİP ET

Lütfi Elvan'dan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı koltuğuna Nureddin Nebati oturdu. 

Lütfi Elvan'dan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı koltuğuna Nureddin Nebati oturdu. 

Nureddin Nureddin Nebati, 1 Ocak 1964'te Şanlıurfa Viranşehir'de doğdu.

Siyaset Bilimi Uzmanıdır. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsünde Uluslararası İlişkiler alanında yaptı. Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Doktora unvanını aldı. Farklı Üniversitelerde Siyaset Bilimi, Türk Siyasal Hayatı, Devlet ve Siyaset Sosyolojisi dersleri verdi.

Ensar, TÜGVA, İlim Yayma Cemiyeti ÜYeliği

İş Adamı, Tekstil işiyle uğraştı. MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Disiplin Kurulu Üyeliğinde bulundu. MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyesidir. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları Vakfı ve Derneği ile İlim Yayma Cemiyeti, Ensar, Tügva, Önder, Utesav, TDED, BEK, İDD, İDV ve benzeri Vakıf ve Derneğin Üyeliği devam etmektedir.

Berat Albayrak'la Görüntülendi

Nureddin Nebati, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı olarak görev yaptığı geçen Ağustos ayında Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa eden AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak ile bir araya gelmişti.

Albayrak,  Nureddin Nebati ile İstanbul Süleymaniye'de yer alan bir mekânda görüntülenmişti. 



Fetullah Gülen'le Fotoğraf

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'le fotoğrafı ortaya çıktı. 

nureddin nebati hazine ve maliye bakanlığı tügva ensar berat albayrak fetullah gülen