Diyanet İşleri Başkanlığı'nı aile şirketine çeviren AKP'li Ali Erbaş’ın kızı Vaize Merve Likoğlu’nun FETÖ’yü öven mesajları ortaya çıktı.
Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, Likoğlu daha sonra hesabının adını değiştirdi, yenisini açtı ancak eski paylaşımları sosyal medyada görülmeye devam etti.
Ortaya Çıkınca Paylaşımlarını Sildi
Vatandaşlar, Likoğlu’na “FETÖ elebaşısını öven mesajlar tivitler size mi ait?”, “Zaman gazetesini elinize kim verdi?” diye sordu.
Likoğlu yanıt vermedi, paylaşımlarını da sildi.
"Her Şeyi Çok Açık Söylüyor Hocaefendi"
17-25 Aralık 2013’ten 5 gün önce "Kimse Yok Mu Derneği Suriye’de, Filipin’de, Van’da. Ben ulaşamadım, oralara gidemedim diyemeyiz. Hepsi bizim insanımız” diye yazdı. Likoğlu FETÖ’nün sitesi ‘’Herkül’’ için de “Abi herkül nagme’yi takip etmiyor musun? Her şeyi çok açık söylüyor Hocaefendi. Hatta bu kadar açık konuştuğunu görmemiştim” dedi.
Likoğlu hakkında hiçbir soruşturma yapılmadı, idari soruşturma için öncelikle Beykoz Müftüsü olan eşi Muhammed Likoğlu’nun talepte bulunması gerekiyor.
Editör: Betül Gafa