AKP Milletvekili Tolga Ağar CHP'li Tuba Torun'u Şikayet Etti: O Deliller Buraya Gelecek

TAKİP ET

Yeldana Kaharman cinayetiyle anılan Tolga Ağar'ı eleştiren CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun, Tolga Ağar'ın kendisi ile ilgili savcılığa şikayette bulunduğunu açıkladı.

Sedat Peker, AKP Milletvekili Tolga Ağar'ı Yeldana Kaharman'ın ölümü ile ilgili baş şüpheli olarak göstermiş, "Tolga kardeşin hikayeleri böyle bitmiyor. Bir kız var Kırgız ya da Kazak uyruklu. Kızcağız jandarmaya gidiyor, Tolga Ağar bana tecavüz etti diye. Kız şikayet ediyor. Daha sonra helikopterle gelip bu kardeşi babası aldırıyor. Kız ertesi gün ölü bulunuyor. Orada bir garipceğiz öldü, herkes biliyor kimse sesini açmıyor" ifadeleriyle Tolga Ağar'ın babası Mehmet Ağar'ın da cinayetin üstünü örtmeye çalıştığını söylemişti.

CHP  Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun, Yeldana Kaharman'ın ölümü ile anılan AKP Milletvekili Tolga Ağar'ın kendisi ile ilgili savcılığa şikayette bulunduğunu duyurdu.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve Avukat Tuba Torun Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tolga Ağar beni şikayet etmiş, Yeldana Kaharman vakasındaki yorumlarım sebebiyle. Çabuk şikayet dilekçesinin sonuna bakın. Biraz gününüz şenlensin. ‘O deliller buraya gelecek!’ Savcı alınmaz umarım..." ifadelerini kullandı.

Söz konusu dilekçe:

AKP Milletvekili Tolga Ağar CHP'li Tuba Torun'u Şikayet Etti O Deliller Buraya Gelecek