AKP'li Başkan Atatürkçü Düşünce Derneği'ne Katıldı

TAKİP ET

İzmir Menemen Belediyesi Başkanvekili Aydın Pehlivan, eşi ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği'ne katıldı.

CHP'li Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, hakkında ortaya atılan yolsuzluk iddialarının ardından görevinden uzaklaştırılmış ve yapılan kura çekiminde AKP'li Aydın Pehlivan Başkanvekili olarak seçilmişti.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Menemen Şubesi tarafından düzenlenen dayanışma toplantısına katılan Aydın Pehlivan, eşi ve belediye meclis üyeleri toplantıda hazır bulundu.

Derneğin daveti üzerine Aydın Pehlivan ve Filiz Pehlivan Atatürkçü Düşünce Derneği'nin üyeleri arasına katıldı.

Toplantıda konuşan ADD Menemen Şube Başkanı Elif Orhan, Türk Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün insanlık var oldukça Türklüğün pusulası olmaya devam edeceğini vurgularken "Çünkü insan onurunun ve bütün mazlum ulusların Onun düşüncelerine ihtiyacı vardır. Atatürkçülük kısaca ulusal bağımsızlık ve ulusal onur demektir. 10 Kasımların matem günü olmadığı, mücadele günü olduğunu unutmayacağız. Yaşasın Atatürk ilke ve devrimleri. Yaşasın tam bağımsız, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti" ifadelerini kullandı.

Atatürk Hepimizi Birleştiren Kişilerin Başında Geliyor, O Hepimizin Atatürk'üdür

Pehlivan ise "83 yıl önce sonsuzluğa uğurladığımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çağlar ötesini aydınlatan fikirleri ve yaptıklarıyla gelecekte de bütün mazlum uluslara kurtuluş ışığı olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalabilmesi adına ‘geleceğimiz’ olarak gördüğümüz gençlerimizi onun düşünceleriyle donatmak hepimizin ortak görevidir. Düşüncemiz, dilimiz, dinimiz, ırkımız, bu anlamda siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun bizleri birleştiren kişiler, kuruluşlar vardır. Atatürk de bunların başında geliyor. Atatürk kimsenin tekelinde değildir, hepimizin Atatürk’üdür. Rabbim bu güzel birliğimizi, beraberliğimizi asla bozmasın.

Türk milletinin gönlünde ölümsüzleşen Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Yüce Önder Atatürk’ü, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Yaşasın Cumhuriyet. Ne Mutlu Türküm diyene" dedi.

AKP'li Başkan Atatürkçü Düşünce Derneği'ne Katıldı menemen izmir aydın pehlivan