Biden, Küfür Ettiği Fox Muhabirinden Özür Diledi

TAKİP ET

ABD Başkanı Joe Biden, kendisine enflasyonla ilgili soru soran Fox News muhabirine küfür etmişti. Biden, muhabiri arayarak özür diledi.

ABD Başkanı Joe Biden, Fox News muhabirinin, ülkedeki enflasyonla ilgili sorusuna küfür ederek yanıt vermişti. 

Biden'dan Enflasyonu Soran Muhabire: Ne Aptal Bir Orospu Çocuğu



Beyaz Saray'da gerçekleştirilen basın toplantısı esnasında tüm gazetecilerin Ukrayna'daki askeri gerilime ilişkin sorular sorması üzerine Biden, bu durumdan şikayet etti. Bunun üzerine Doocy bağırarak "Enflasyonla ilgili soru alacak mısınız? Enflasyonun ara seçimler öncesinde siyasi bir yükümlülük getirdiğini düşünüyor musunuz?" diye sordu.

Soru üzerine mikrofonunun kapalı olduğunu sanan Biden alaycı bir biçimde "Hayır bu müthiş bir değer, daha fazla enflasyon..." dedi. Ve Biden ekledi: "Ne aptal bir orospu çocuğu..."


Biden Özür Diledi


CNN'den Kaitlan Collins daha sonra Biden'ın Doocy'yi özür dilemek için aradığını tivitledi. Fox News'te Sean Hannity'nin programına katıla Doocy ise, Biden’ın kendisini aradığını söyledi:

"Biden, aramızdaki havayı yumuşattı. Bundan son derece memnunum. Güzel bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Kimsenin benden özür dilemesine ihtiyacım yok.”

biden Joe Biden biden küfür biden özür fox news