Erdoğan Çin ve Rus Muhiplerinin Dergisinde Yazdı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Çin ve Rusya yanlısı yayınlarıyla bilinen Teori dergisinin Aralık ayı sayısında Atatürk ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rus ve Çin yanlısı yayın politikasıyla maruf Teori dergisinin Aralık ayı sayısında "Atatürk'ün serencamı Türkiye'nin yol haritasıdır" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Erdoğan'ın yazısının hemen arkasından gelen "Kemalist Devrim'de kireçlenme: 'Küçük Amerika' süreci" başlıklı yazıyı kaleme alan isim ise, Türk kamuoyunda Çin muhiplerinin şahı olarak bilinen Doğu Perinçek.

Türkiye'de Batı karşıtı ve Rus-Çin yanlısı propaganda yapan, Rusya'nın imparatorluk politikasını desteklememiz gerektiğini söyleyen ve kongrelerine Çin Komünist Partisinin tebrik mesajı yolladığı Vatan Partisinin Genel Başkanlık koltuğunda oturan Doğu Perinçek ile Erdoğan arasındaki ilişki, geride bıraktığımız birkaç yılda güç kazandı.

Perinçek'ten Erdoğan'a: Türkiye'yi Beraber Yönetelim


Göreve gelirken ABD'den açıkça destek aldığı bilinen Erdoğan, iktidarını sürdürmek için ABD karşıtlarıyla yakın pozlar veriyor. Ancak son aylarda yapılan siyasi anketler, bu girişimin de büyük bir başarısızlıkla sonuçlanacağını gösteriyor.

KONDA Anketi: İYİ Parti Yüzde 19,3


ARALIK SAYIMIZ ÇIKTI!
KEMALİST DEVRİMDE KİREÇLENME - 1945

-Recep Tayyip Erdoğan
-Doğu Perinçek
-Prof. Dr. Birgül A. Güler
-Dr. Murat Koraltürk
-Kuntay Gücüm
-Doç. Dr. Atakan Hatipoğlu
-Yalçın Büyükdağlı
-Dr. Cüneyt Akalın
-Alp Hamuroğlu
-Dr. Mehmet Perinçek

Aralık sayımızda... pic.twitter.com/md101i0biK

— Teori Dergisi (@TeoriDergi) November 30, 2021

erdoğan çin ve rus muhiplerinin dergisinde teori dergisi yazdı doğu perinçek vatan partisi tgb