Fuat Uğur: Gıda Enflasyonunun Tek Amacı Erdoğan'ı Devirmek

TAKİP ET

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur tuhaf bir yazı kaleme aldı.

Türkiye gazetesi Fuat Uğur "Plan derin; halkın direncini pahalılık ve açlıkla kıracaklar" başlığıyla kaleme aldığı yazıda "Eğer yeterince hızlı hareket edilmezse istenen hedefe ulaşacaklar ve millete pes dedirtip iktidarı ve Erdoğan’ı devirecekler" dedi.

"Venezuela’yı ne hâle getirdilerse aynını yapmak niyetindeler. Misal Devlet Başkanı Nicolas Maduro asgari ücrete yüzde 200 zam yapıyor, sonra bir bakıyorsun hiçbir gerekçe olmadan gıda fiyatları yüzde 400 yükseliyor" diyen Uğur, Türkiye'yi de aynı duruma düşürmek istediklerini yazdı.

Bunu kimin istediğine ilişkin ise büyük oyunu gören Uğur, "ABD aparatı tekelleşen marketler zinciri ile CHP’lilerden PKK’lılara dek tüm kesimlerin etkili olduğu hallerde, kamyonlarca ürünü “çürük” diye dökmek dâhil, sistematik olarak her türlü fiyat yükseltme politikası ahlaksızca uygulanıyor" ifadelerini kullandı.

Gıda Enflasyonunun Tek Amacı Erdoğan'ı Devirmek

"Gıda enflasyonunun tek amacı var: Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakı’nı devirmek" diyen Uğur, gıda enflasyonu nedeniyle siyaseten Erdoğan'ın sorumlu tutulacağını belirten Uğur yazısında, "Hal Yasası neden bekletilir anlamak mümkün değil. Kimin işine yarıyor? Hükûmet tehdit mi ediliyor halciler tarafından? Bilelim yani" ifadelerine yer verdi.

Fuat Uğur Gıda Enflasyonunun Tek Amacı Erdoğan'ı Devirmek