Komşusunu Öldürdü: 'Bana Ne Öldüyse'

TAKİP ET

Adana'nın Seyhan ilçesinde sokakta "Evime hırsız girdi. Hırsız var" diye bağıran Yılmaz Sucu'yu öldüren Mehmet Gençler, basın mensuplarına "Bana ne öldüyse" diye bağırdı.

22 Ağustos günü sabah saat 07.30 sıralarında Sarıyakup Mahallesi'nde meydana gelen olayda sokağa çıkarak "Evime hırsız girdi. Hırsız var" diye bağırmaya başlayan Yılmaz Sucu (55) ile aynı binanın zemin katında yaşayan Mehmet Gençler (70) arasında tarıtşma yaşandı.

Bu tartışmanın ardından Yılmaz Sucu, olay yerine yaklaşık 100 metre uzaklıktaki çay ocağına gidip oturdu. Mehmet Gençler ise yanındaki ruhsatsız tabancayla çay ocağına giderek Yılmaz Sucu'ya ateş açtı. Kolundan ve göğsünden vurularak ağır yaralanan Yılmaz Sucu, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldıysa da burada hayatını kaybetti.

"Küfretti"

Operasyonla gözaltına alınan Mehmet Gençler'in emniyetteki ifadesinde "Sokakta bağırmaya başladı, rahatsız oldum. Dışarı çıktığımda bana küfretti. Ben de tabancayla vurdum" dediği öğrenildi.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Gençler, çıkışta kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularına "Ne cinayeti? Benim hiçbir şeyden haberim yok. Bana ne öldüyse. Hak eden ölmüştür" yanıtını verdi.

Mehmet Gençler hakkında tutuklama kararı verildi.

komşusunu öldürdü bana ne öldüyse adana seyhan hırsız var mehmet gençler yılmaz sucu sarıyakup mahallesi katil