Marmara Denizi'nde Batan Kargo Gemisinin Yeri Tespit Edildi

TAKİP ET

Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan, 'BATUHAN A' isimli gemiyi ve 6 mürettebatını arama çalışmaları sürerken, geminin battığı yer tespit edildi.

Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken İmralı Adası’nın güneybatısında su alarak batan, 'BATUHAN A' isimli gemiyi ve 6 mürettebatını arama çalışmaları sürerken, geminin battığı yer tespit edildi.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından, geminin, 51 metre derinlikte, deniz tabanındaki görüntülerinin ortaya çıkartıldığını Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Liman Başkanlığı'na Yanlış Liste Bildirmişler 

Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken İmralı Adası’nın güneybatısında su alıp batan, yeri Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından, 51 metre derinlikte tespit edilen 'BATUHAN A' isimli gemide olduğu açıklanan mürettebattan yağcı olarak görevli Doğuşcan Yaylak’ın (24) 2 gün önce gemiden ayrıldığı öğrenildi.

Ticari geminin kaptanı ve armatörü tarafından Liman Başkanlığı'na bildirilen listede Doğuşcan Yaylak’ın isminin de yer aldığı ve gemi acentesi hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi. (DHA)

 

marmara denizi kargo gemisi tespit edildi