Öğretmeni Sınıftan Kovan Kaymakam Sosyal Medyadan Tüydü

TAKİP ET

Kendisine "Hoş geldiniz" diyerek elini uzatan öğretmeni sınıftan kovan kaymakam sosyal medya hesaplarını kapattı.

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde bulunan Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde meydana gelen olayda Kaymakam Faruk Saygın, ziyaret ettiği sınıfta kendisine "Hoş geldiniz" diyerek elini uzatan öğretmeni sınıftan kovmuş, olay büyük tepki çekmişti.

Olayın büyük tepki çekmesi üzerine bugün okulu tekrar ziyaret eden Kaymakam Mehmet Faruk Saygın, öğretmen Burak Kılıç'tan özür dilemiş, "Pandemi koşulları sebebiyle ortaya çıkan bu yanlış anlaşılmadan dolayı sizden özür diliyor ve helallik istiyorum. Ayrıca davetimi kabul etme nezaketiniz için de teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın eğitimi ile ilgili süreçlerde her zaman ve her koşulda tüm öğretmenlerimizin destekçisiyiz" dediği bildirilmişti.

Olayın sosyal medyada büyük tepki çekmesi sonrasında açıklama yapan Artvin Valiliği öğretmene gerekli tembihatın yapıldığını ve konuya ilişkin hemen inceleme başlatıldığınnı bildirmişti.

Şu sıralarda ise Kaymakam Mehmet Faruk Saygın'ın Twitter hesabına ulaşılamıyor.

Öğretmeni Sınıftan Kovan Kaymakam Sosyal Medyadan Tüydü mehmet fatih saygın faruk artvin kapattı hesaplarını kemalpaşa çpal çok programlı anadolu lisesi öğretmen burak kılıç özür