Özdağ İYİ Partili Türkkan'ın Elvan Paylaşımını Eleştirdi: Yerli ve Milli Muhalefet

TAKİP ET

Bağımsız Milletvekili Özdağ, İYİ Parti Grup Başkanvekili Türkkan'ı Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'a ilişkin değerlendirmeleri üzerinden iğneleyici bir sosyal medya paylaşımıyla eleştirdi.

İYİ Parti'den ihraç edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

Türkkan, kısa süre önce Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı olan Berat Albayrak'ın beklenmedik bir şekilde Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden 'affını istemesi' üzerine bu göreve getirilen Lütfi Elvan hakkında dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Elvan için "Ben Lütfi Elvan’ı tanırım. Samimiyetne, şahsiyetine ve başarılı olma arzusuna sonuna dek şehadet ederim.
Ekonomiyi düzeltmek için her şeyi yapacak azmine de inanırım" ifadelerini kullanan İYİ Partili Türkkan, açıklamasını "Ama Türkiye’de ekonomiyi düzeltecek diğer hamleleri yapmak yerine, önüne durmadan takoz koyanlar oldukça, işi zor" şeklinde sürdürdü.

 

Eski İYİ Partili Özdağ ise Türkkan'ın paylaşımını alıntılayarak "Yerli ve milli muhalefet böyle yapılıyor demek ki" sözleriyle göndermede bulundu.

ümit özdağ iyi parti lütfi elvan lütfü türkkan ihraç yerli ve milli