Tarım Kredi Kooperatifleri Marketlerinde Sınırlı Yağ Satışı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın alışveriş yaptığı Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde yağ alımları kişi başı bir kişiyle sınırlandırıldı.

Gıda fiyatlarındaki korkunç artış nedeniyle hükümetin desteği azalıyor, hükümete yönelen tepkiler giderek artıyor. Bu tepkilere cevaben Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Kısıklı'daki konutuna yakın bir yerde bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri marketinde alışveriş yapmış, atıştırmalık alışverişine 1002 lira ödeme yapmış, alışveriş sonrasında fiyatları "gayet uygun" bulduğunu söyleyerek Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinden yurt genelinde bin adet açılacağını açıklamıştı.

Erdoğan'ın fiyatlarını "gayet uygun" olarak nitelediği Tarım Kredi Kooperatifleri marketinde yağ satışının kişi başı bir adetle sınırlandırıldığı öğrenildi.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde bir Tarım Kredi Kooperatifleri marketinin yağ reyonunun rafında "Değerli müşterimiz sıvı yağ alım çeşitlerimiz 1 adetle sınırlıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz" uyarısı yer aldığı görülüyor.

Bunun yanında Erdoğan'ın fiyatlarını "gayet uygun" bulduğu Tarım Kredi Kooperatifleri marketinde 5 litrelik ayçiçek yağı 84,90 liraya satılırken kamuoyunda "üç harfliler" olarak bilinen bir markette 5 litrelik ayçiçek yağı 82 liradan satışta.

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketlerinde Sınırlı Yağ Satışı sınırlandırıldı kişi başı 1 adet erdoğan fiyatları gayet uygun bulmuştu