Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün 500 Bin TL'lik Yeni Logosundan Türk Bayrağı Çıkarıldı

TAKİP ET

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün 500 bin TL'lik yeni logosundan Türk bayrağı çıkarıldı. Logodaki değişikliğe Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan tepki geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün logosundan Türk bayrağının çıkarılmasına tepki gösterdi. Vakıflar Genel Müdürlüğü önünde protesto yapan Özdağ, “Vakıflar Genel Müdürü, kurumun logosundan Türk bayrağını çıkarmıştır. Bayrağı çıkarması için ve pespaye bir logo yapılması için de bir şirkete 500 bin TL ödenmiştir. Gençlerimizin parklarda yatmak zorunda oldukları bu dönemde, Türk bayrağının logodan çıkarılması için 500 bin TL ödendi. İnsanlar çöplerden yiyecek toplarken gençler parklarda yatarken Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün Türk milletine yönelik bu eylemini tanımıyoruz. Hukuk önünde Zafer Partisi olarak takipçisi olacağız” dedi.

Özdağ sözlerinin devamında,  “Vakıflar Genel Müdürlüğü Türk devletinin ve Türk milletinindir. Türk milletine ait olan Vakıflar Genel Müdürlüğü logosunda Türk bayrağı olması kadar normal bir şey olamaz” ifadelerine yer verdi.

 

vakıflar genel müdürlüğü zafer partisi ümit özdağ logo türk bayrağı