Yandaş Yazar Hacı Yakışıklı, Canlı Yayındaki Sözleri İçin 'Montaj' Dedi

TAKİP ET

150 yıl önce İstanbul Havalimanı iç hatlardan Mekke'ye gidebileceğini iddia eden yandaş yazar Hacı Yakışıklı canlı yayındaki sözleri için 'montaj' dedi.

Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, “100-150 yıl önce İstanbul Havalimanı’ndan iç hatlar terminalindeki uçağa bindiğiniz zaman iç hatlardan Mekke’ye gidiyordunuz” sözleriyle gündem olmuştu.

Yandaş Yazar Hacı Yakışıklı: 100-150 Yıl Önce İstanbul Havalimanı'ndan İç Hatlardan Mekke'ye, Sırbistan'a, Varna'ya Gidiliyordu


Yakışıklı, sözlerinin kesilerek verildiğini ifade etti.

Sözlerine açıklık getiren Yakışıklı şunları kaydetti:

“Havayolu derken, eğer bugün havalimanı olsaydı diyorum. 100-150 yıl önce İstanbul Havalimanı olsaydı, biz Mekke, Medine, Şam, Kudüs, Varna, Kırım, Belgrad, Sırbistan, bu toprakların tamamına iç hatlardan Türkiye’nin toprağı olarak gidiyorduk.

150 yıl evvel İstanbul’da havalimanı olsaydı biz Medine’ye, Mekke’ye iç hatlardan giderdik, bu bir tarihi gerçek, bu Türkiye’nin büyüklüğü aslında. Bunu kırptılar ve ‘150 yıl önce havalimanı mı vardı?’ dediler. Bunu açıklamış olduğumuza inanmak bile güç. Özellikle bizi izleyen insanlar, bizim seyircilerimiz bir kere gündemi takip eden insanlar. Yani alalade insanlar, herkes izlemiyor. Gündemi takip ediyor. Bu insanlara bir şey anlatırken, tutup da fi tarihi öncesine gitmeye gerek yok.”


 

hacı yakışıklı Mekke uçak iç hatlar uçakla gidiliyordu 150 yıl önce uçakla gidiliyordu montaj