Olay, Çanakkale'nin Bayramiç Camicedit Mahallesi Vatan Caddesi üzerindeki otogar önünde, saat 21.00 sıralarında meydana geldi.
Kanlar İçinde Yerde Kaldı
Edinilen bilgiye göre, Serdar V., daha önce "kız kardeşine sarkıntılık yaptığını" iddia ettiği Özgür Ölçek’e silahla saldırdı, defalarca kez ateş etti.
Saldırı sonucu kanlar içinde yere yığılan Ölçek’i gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı
Ağır yaralı olarak olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Özgür Ölçek, ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Ölçek, hastanede hayatını kaybetti.
Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Saldırgan Serdar V., olaydan kısa süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, olay anının bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
Görüntülerde, Serdar V.’nin yaralı haldeki Ölçek’in kafasına silahla vurduğu anlar dikkat çekti.
Editör: Betül Gafa






