Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden çekimleri için geri sayım başladı. Dizide İskender Çınar karakterini oynayan Ahmet Mümtaz Taylan, konuk olduğu bir programda dizinin çok yakında setlere başlayacağını duyurdu.
‘Benim İstanbul’um’ programında “Leyla ile Mecnun çekiliyor mu gerçekten, söylenti olmaktan çıktı mı” sorusuna cevap veren Taylan, "Söylenti olmaktan çıktı artık. İki saat önce Onur Ünlü ile konuştuk. Çekime başlayacağımız tarihi söyledi bana" ifadelerini kullandı.
Yönetmen Onur Ünlü ve Burak Aksak ortaklığında oluşturulan bir senaryo ile çekilecek olan Leyla ile Mecnun dizisinin aynı kadro ile ekranlara dönecek olması hakkında konuşan Taylan, “Aynı ekip bir araya gelmeseydi yapılmaması gereken bir şeydi zaten. Geldiği için yapıyoruz. Yoksa bir tane bile eksiği kaldıracak durum değildir” dedi.