Türkiye'de kadınların can ve mal güvenliği tehlike altındayken, taciz ve istismar vakalarında faillerin cezasız kalabiliyor olması potansiyel suçlu adaylarını da cesaretlendiriyor.
'Taksici Grubu Kadınları Taciz Ediyor' İddiası
TGRT Haber'in programında, gündemi sarsacak bir taciz iddiası ortay atıldı.
İstanbul'da bir grup taksicinin, araçlarına aldıkları kadın müşterileri bayıltarak taciz ettiği ve görüntülerle bunu belgeledikleri, sonrasında da bu görüntüleri Whatsapp gruplarında paylaştıkları iddia edildi.
Şüphelinin Paylaştığı Video İle Belgelendi
Programda, söz konusu bir şüphelinin olay anında çektiği video paylaşıldı.
Görüntülerde taciz şüphelisi taksicinin yan koltuğunda baygın vaziyette yatan bir kadın görülüyor. Şahsın kendi yüzünü de paylaştığı videoda arabanın çok ıssız bir yolda olduğu da dikkat çekiyor.
Yetkili makamların konuyu incelemeye almaları ve videoyu çeken taciz şüphelisi şahıs hakkında soruşturma başlatılması bekleniyor.
Yakalandı
Videoyu çeken taksi şoförünün yakalandığı bildirildi.Editör: Betül Gafa