İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Özatıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kamuoyunu bir kez daha dehşete düşüren bir gelişmeyi duyurdu: Hakan Çakır’ın babası Şahin Çakır, kimliği belirsiz bir numaradan ölüm tehdidi aldı.
Geçtiğimiz günlerde Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Etlik Mahallesi’nde yaşanan saldırıda, 30 yaşındaki Türk genci Hakan Çakır, annesi ve kız kardeşini korumaya çalışırken "malum saç tıraşlı" şahıslar tarafından bıçaklanarak katledilmişti. Aynı saldırıda baba Şahin Çakır sırtından, diğer oğlu Hakkı Çakır ise akciğerinden yaralanmıştı.
"Oğlunu Öldürdük, Sıra Sende" Mesajı
Özatıcı'nın paylaştığı ekran görüntüsü, Türk milletinin karşı karşıya bırakıldığı tehditlerin ve cezasız bırakılan çetecilik faaliyetlerinin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Merhum Çakır'ın babası Hakan Çakır'a bilinmeyen bir numaradan gönderilen mesajda,
“Oğlunu öldürdük, sıra sende. Seni de oğlunun yanına gömeceğiz. Kafanı kesip üstüne mazot döküp yakacağız. Bedenini kimse bulamayacak, nasıl öldüğünü kimse bilmeyecek…!”
ifadeleriyle ölüm tehditleri yağdırıldığı ve mesajın son kısmında Kürtçü terör örgütü PKK isminin geçtiği etiketin de yer aldığı görülüyor.
Cenk Özatıcı: “Bu Düzeni Başınıza Yıkacağız”
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Özatıcı, duruma sert tepki gösterdiği paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Ahmet Minguzzi’nin ailesini tehdit eden çeteler şimdi de Hakan Çakır’ın babasını ölümle tehdit ediyor. Bu düzeni başınıza yıkacağız!”
Hatırlanacağı üzere, malum saç tıraşlı çeteler tarafından vahşice katledilen bir başka Türk genci Mattia Ahmet Minguzzi'nin ailesine de benzer tehdit mesajları gönderilmişti.








