İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Habertürk'te Faruk Aksoy'un sorularını yanıtladı, Akşener-Erdoğan görüşmesine dair merak edilenleri yorumladı.
Akşener'in Erdoğan'la görüşmesini olumlu bulmadığını söyleyen Dervişoğlu, parti içindeki Akşener'e yakın isimlerin tutum ve davranışlarıyla parti içi karışıklığa sebebiyet vermek istediklerini ima etti ve "Akşener’e yakın isimler boylarınana bakmadan Hasan Dağı’na oduna gidiyorlar. Partinin karıştırılmasına müsaade etmem." dedi.
'İYİ Parti Saray'ın Değil Milletin Yanında Duracak'
Akşener'in Erdoğanla görüşmesinin ardından ortaya atılan Müsavat Dervişoğlu dururken neden Akşener sorularına da manidar bir yanıt veren Genel Başkan, "Benim saraya gitme isteğim yok. Normalleşme derken anormalleşmeyi yaratanları görmemiz lazım. İYİ Parti Saray’ın yanında değil milletin yanında duracak." ifadelerini kullandı.
"İYİ Parti şahsım diyenlerin partisi değil" diyen Dervişoğlu, "Parti kurului aşamasından itibaren beklentimizi tam olarak karşılamadı. İYİ Parti Son yerel seçimlerden de istediği gibi çıkamadı. Beklentilerine karşılık bulamayan arkadaşların başka partilerde istikbal araması kadar doğal bir şey yok. İYİ Parti ‘şahsım’ diyenlerin partisi değil. İYİ Parti ‘ülkem ve milletim’ diyenlerin partisi. İYİ Parti’ye zarar vermeyi düşünenler varsa hayal kırıklığına uğrayacak." dedi.






