ODTÜ'de kampüs içine sızan Kürtçüler, ardı ardına Türk milliyetçisi öğrencileri hedef alan saldırılar düzenlemişti.
PKK Elebaşı Öcalan'a Ait "Jin, Jiyan, Azadi" Sözünü Taşıyan Pankartı İndiren Kadın Öğrenciye Saldırdılar
TUSAŞ ve ASELSAN gibi kritik kurumların da bulunduğu ODTÜ Ankara yerleşkesinde “Marksist Fikir Topluluğu” üyesi, öğrenci olmayan bir erkek şahıs, ODTÜ’lü bir genç kadına saldırmıştı.
Saldırının, TUSAŞ'ta 5 vatan evladının şehit olduğu Kürtçü terör örgütünün saldırısının duyulduğu sıralarda, genç kadının terörist başı bebek katili Öcalan'a ait “jin, jiyan, azadi” sözünün yazılı olduğu pankartını indirmesi üzerine gerçekleştirildiği öğrenilmişti.
Bir Öğrenciyi Pusuya Düşürüp 20 Kişi Saldırdılar
Geçen yıl ODTÜ'de Türkoloji Topluluğu'nun standındaki milliyetçi gençlere saldıran Kürtçüler, bu yıl Umut Berk Orhan adlı öğrenciye pusu kurup 20 kişi saldırmıştı.
Türk Milliyetçisi Öğrenciler Bölüm Binasına Türk Bayrağı Astı
Günlerdir saldırıya uğrayan Türk milliyetçisi ODTÜ öğrencilerinin, Kürtçülerin tüm tehdit ve saldırılarına karşın fizik bölümü binasına Türk Bayrağı astığı görüldü.
TamgaTürk'ün ulaştığı kaynaklar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Kürtçü terör örgütü PKK'nın eli kanlı, bebek katili Abdullah Öcalan'a ilişkin açıklamasından bu yana her gün birilerinin ODTÜ kampüsünün bir yerlerinde hırpalandığını, tehdit edildiğini ifade ediyor.
Editör: Semir Yapıcı






