Geçen yıl ODTÜ'de Türkoloji Topluluğu'nun standındaki milliyetçi gençlere saldıran Kürtçüler, bu yıl Umut Berk Orhan adlı öğrenciye pusu kurup 20 kişi saldırmıştı.
Bu olayla biti kanlanan Kürtçüler, ODTÜ'de milliyetçi öğrencilere art arda saldırılar düzenlemiş, sözde faşistliğe geçit vermeyeceklerini iddia ederek en büyük ırkçılığı kendileri yapmıştı.
İkametlerini Kasıtlı Olarak Aile Evlerinde Bıraktılar
Geçen yıl meydana gelen olayın ilk duruşması Ekim ayının sonlarında görüldü. Kürtçü faşistlerden hiçbiri duruşmaya katılmadı, ikâmetlerini kasıtlı olarak aile evlerinde bıraktıkları için emniyet de şahısların yerine ulaşamadı.
Söz konusu dava hala sonuçlanmamışken, ODTÜ'deki Kürtçülerin Türk milliyetçilerine hakaret ve saldırıları da devam ediyor.
İki gün önce ODTÜ'de, terör örgütü sempatizanlarının düzenleyeceği yürüyüşe ilişkin broşür dağıtan bir grup, broşürlerini almayı reddeden bir öğrencinin üzerine yürüdü.
AKP istibdadının yeniden başlattığı sözde çözüm süreci ve Bahçeli'nin bebek katili Öcalan'a "Umut hakkı" tanınmasına açık kapı bıraktığı açıklamaları, Kürtçüleri palazlandırırken, muhalefet adı altında Türk milletine karşı safta yer almayı kendine misyon edinen memleket düşmanı isimleri de gün yüzüne çıkarıyor.
Kürtçü Faşistlerin Avukatı, CHP Ankara İl Disiplin Kurulu Sekreteri Çıktı
Bugüne kadar ODTÜ'deki milliyetçi öğrencilere saldırı olaylarından sabıkalı olan Soner Aydın, Mehmet Mustafa Özkılıç ve Hüseyin Bozan adlı şahıslar, milliyetçi öğrencilere saldırdıkları olaya ilişkin başlatılan davada CHP Ankara İl Disiplin Kurulu Sekreteri ve Etimesgut Belediye Meclis Üyes Cem Gürbüz'e vekalet verdi.
CHP'li Cem Gürbüz'ün neden ve hangi gerekçeye dayanarak Türk düşmanı Kürtçü faşistlerin avukatlığını üstlendiği merak ediliyor.
"Her Türk Bir Gün G...ünden Bıçaklanacaktır"
Mehmet Mustafa Özkılıç isimli Kürtçü şahsın X hesabında Türk ve Türklük düşmanı paylaşımları, Türklere karşı bilfiil şiddet eylemi içeren söylemleri de yer alıyor.
Editör: Betül Gafa
Şaşırdık mı??