Eli kanlı Rus diktatörü Putin'in akıl hocası olarak bilinen ve faşizan fikirleriyle tanınan Alexander Dugin, sosyal medya hesabından Türkiye'yi ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti. Dugin, şu ifadelerde bulundu:
"Suriye Erdoğan için bir tuzaktı. Stratejik bir hata yaptı. Rusya'ya ihanet etti. İran'a da ihanet etmişti. Ayvayı yedi. Kemal'in Türkiye'sinin sonu başlamışken, sizi destekliyorduk. Şimdiye kadar. Bundan sonra pişman olacaksınız."
Editör: Semir Yapıcı
Hadi oradan. Tehdit edeceksen Erdoğan'ı et. Türk milletini tehdit edemezsin, edecek halin de kalmamış durumda. Burası hala Kemal'in ülkesi ve sonsuza kadar da öyle kalacak.
Bu haberin tek kaynağı https://x.com/agdchan adresi gerçekte Dugin’e mi ait? Birçok twitter hesabı var. Teyitsiz bir haber gibi. Ve bu adres şu an kapalı. https://x.com/aleksandrdugin bu adres de Dugin’e ait görünüyor.
Ulan ilk defa Erdoğan, Rus ayısına bak.
Yovşak bu ruslar