Samsun, Atakum ilçesindeki bir apartman dairesinde, iki çocuk annesi Kader Yıldırım'ın cesedi bulundu. Eşi F.Y. tarafından yapılan ihbarda, Yıldırım'ın boğazı kesilmiş ve kanlar içinde olduğu belirtildi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Yıldırım'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.
F.Y., eşiyle telefonla iletişim kuramayınca evine döndüğünü ve korkunç manzarayla karşılaştığını söyledi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, Kader Yıldırım'ın cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. F.Y., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Hırsızlık Şüphesi
F.Y.'nin ilk ifadesinde, eşinin kolundaki bileziklerin çalındığını belirttiği öğrenildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.






