Palandöken Dağı'nda yüksek irtifa kampı yapan Judo Milli Takımı, Sultan Seki'si bölgesine tırmanırken çığ düştü. Çığ altında kalan 5 Judo Milli Takımı sporcusu yaralandı. Yaralılardan birinin durumu ciddiyetini koruyor.
AKP'li Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: Yapacak Bir Şeyimiz Yok
Olay sonrası CNN Türk canlı yayınına bağlanan AKP'li Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in sorumluluğu kendi üzerinden atmak için verdiği çaba dikkatlerden kaçmadı. Kendi sorumluluk alanlarında her zaman önlem aldıklarını ifade eden Başkan Sekmen, "Pistin dışında olan bir hadise.... Sorumluluk alanımız dışında olduğu için yapacak bir şeyimiz yok. Bir dikkatsizlik, bir izin almamazlık söz konusu... Biz her sabah pistlerimizde çığ patlatması yapıyoruz. Bu vatandaşlarımız dağlı karların sıkıntılarını düşünememiş. Düşünmeleri gerekiyordu" ifadelerine yer verdi.
Kendini Aklama Çabası Dikkat Çekti
AKP'li Sekmen'in her cümlesinin başında "Bizim sorumluluk alanımızda olmadı. Yapacak bir şeyimiz yok" diyerek kendini aklama çabası dikkat çekti.
Editör: Semir Yapıcı