Bugün 22 Ekim 2024. Bu tarihi özellikle düştüm çünkü bu yazıda uzun uzadıya Devlet Bahçeli şu açıklamayı yaptı, Özgür Özel şunu dedi, Erdoğan bunları söyledi demeyeceğim. Herkes olan biteni gördü; hepimiz oradaydık.
Bu açıklamalar üzerine sadece tivit atmak, oturup olan biteni izlemek yetmezdi. Eylem yapmayı 15 yaşımdan beri örgütlü olduğum Türk milliyetçiliği fikrinin bir gereği olarak görüyorum. O yüzden Türk milletinin en yüce sesi, kalbi olarak gördüğüm TBMM önüne gidip "Türkiye Türklerindir" pankartı açtım.
Bu eylemi inandığım, iman ettiğim Türk milliyetçiliği fikrine ve uğruna canımı vermekten çekinmeyeceğim Türk milletine faydalı olacağına inandığım için yaptım.
Velhasıl eli kanlı, bebek katili teröristbaşını Türk milletinin sesi olması gereken yüce Meclis'e çağıranlara,Türk milletinin kanlarıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ne ortak arayanlara ve onların küçük-büyük ortaklarına Gazi Meclis önünden tekrar hatırlatıyoruz: Türkiye Türklerindir!
Eli kanlı, bebek katili teröristbaşını Türk milletinin sesi olması gereken yüce Meclis'e çağıranlara,Türk milletinin kanlarıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ne ortak arayanlara ve onların küçük-büyük ortaklarına Gazi Meclis önünden hatırlatıyoruz: Türkiye Türklerindir! pic.twitter.com/ODtejErn4p
— Semir Yapıcı (@semiryapici) October 22, 2024
Türkiye Türklerindir!
Maalesef retoriğin ötesine geçemiyoruz, bir seçim sathına girmeye görsün, Recep İvedik'in A mı diyim, B mi diyim, skeci gibi kendimizi muhalefetin kucağında buluyoruz, çok üzücü.
Artık bu şekilde olmayacak. TamgaTürk'te verdiğimiz mücadeleye Milliyetçi Kongre Derneği de eklendi. Susmayacak, durmayacak ve çalışacağız. Eninde sonunda bunlardan kurtulacağız.